torsdag den 1. oktober 2015

Valg af nye møbler

Når det kommer til at vælge møbler, så er der rigtig mange muligheder. Udvalget er kæmpe, og man kan stort set finde lige det møbel man ønsker, uanset hvilken stil man er til.

Dog er det også vigtigt at møblerne er af en god kvalitet, og især hvis det er ting du bruger hver dag, som f.eks. en sofa, da den gerne skulle holde i mange år fremover.

Møbler skal passe til rummets stil

Hvilken stil har du i det rum som du skal have møbler til? Eller hvilken ønsker du? Alt efter hvilket udtryk du ønsker skal komme frem i rummet, så er det vigtigt at vælge derefter. Hvis du ønsker et modernistisk udtryk, så er hvide eller sorte møbler gode, men du kan også vælge møbler af træ, og kombinere rummet med neutrale farver.

 Hvis din stil er mere farverig, og du dermed ønsker rummet derefter, så kan du sagtens kaste dig ud i møbler i stærke farver. Her kan en rød sofa f.eks. være blikfanget, og dermed bidrage lidt ekstra til rummet. Det kan være lige det møbel du ønsker, det er dig der bestemmer hvordan rummet skal udforme sig.

Du kan finde meget mere inspiration til at vælge møbler på Møbelguiden.

Brug for finansiering af møbler?

Har du brug for lidt ekstra finansiering til dine nye møbler? Mange møbelforhandlere tilbyder rentefrie lån, ellers er der mange mindre virksomheder online, som også tilbyder lån til forbrug.

Vi anbefaler at du 1. kontakter din bankrådgiver om mulighederne og samtidig undersøger chancen for at opnå rentefri finansiering hos forhandleren.

Hvis de to ting ikke lykkedes, kan du altid vælge at søge på nettet. Det er lidt dyrere, men kan være et fornuftigt alternativ for nogle.

Brugtkøb?

Et godt tip er at købe dine møbler brugte, da der er mange penge at spare. Her er det især DBA som er populær, og her kan man nemt købe billige ting og efterfølgende bruge et par hundrede kroner på at shine dem op med lidt maling eller lign.

Et råd der kan spare dig lånet og mange tusinde kroner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar