fredag den 30. oktober 2015

Guide til en sund hverdag

Vil du gerne leve sundere, så kan du med fordel læse Modebladets guide til en sundere hverdag. Nu er sundhed et vidt begreb og dækker over alt fra at være rask, til at spise rigtig mv.

Modebladet giver dig her vores 7 bedste råd til, hvordan du får en god hverdag.


1. Spis nok frugt og grøntsager
Der er mange gode grunde til at du skal spise masser af frugt og grøntsager. For ikke nok med at det rummer en masse sunde ting, så har de generelt et stort indhold af A -og C-vitamin.

Det er afgørende for at pleje dit immunforsvar og holde dig rask. Så det er en god idé af mange årsager.

2. Vær aktiv
Aktive personer der er i god form, har ofte mere at stå imod med og kan klare større mængder pres og stress. Helt generelt set.

Motion er ligeledes super godt for din krop og er med til at modvirke en masse sygdomme du typisk får, når du kommer op i alderen. Så hvis du ønsker et langt sundt live, er motion en af nøglerne!

3. Vask hænder
Dette afsnit er nok særlig henvendt til mænd. For der er mange gode grunde til at du bør vaske hænder inden du spiser og efter du har været på toilettet.

Det er både godt for din egen hygiejne og så er det godt for andres også. Har du bakterier på hænderne, bliver de hurtigt spredt, uden man bemærker det. Så gør du det ikke allerede, bør du komme i gang med håndvaskningen!

4. Vær positiv
For dem der tror på den indre energi og den positive indgang til livet, så giver vi Jer ret. Modebladet tror på at en glad og positiv indstilling til livet, afføder en masse godt.

Hvis du er glad, griner etc. får du frigivet en masse ting inde i kroppen, som de færreste tænker på, men som er godt for dit velbefindende generelt. Og så handler livet vel om at have det sjovt?!

5. Brug prævention
Du bør altid bruge prævention, når du er sammen med din partner, hvis I vil være på den sikre side. Prævention bør her være kondom for manden og p-piller for kvinder.

Det vil mindske risikoen for ubehagelige kønssygdomme eller graviditet. Så brug prævention for at holde Jer raske og for ikke at løbe unødige risici - ved en ellers fantastisk oplevelse.

Relateret på Modebladet: Husk at passe på dig selv

6. Frys aldrig - tag godt med tøj på!
I disse kolde vintermåneder bør du altid have rigeligt med tøj på. Husk på du altid kan smide handsker, halstørklæde og lignende, hvis det bliver for varmt.

En af de nemmeste måde at blive forkølet på, er ved at stå stille og fryse. Det kunne fx. være en bytur hvor du er fuld og derfor ikke fornemmer kulden på samme måde.

7. Berocca når du er lidt sløj
Berocca er et fantastisk middel, når du er lidt sløj eller kan mærke en begyndende sygdom. Undertegnede bruger det med stor glæde og har flere gange haft succes med at undvige en sygdom på vej.

Det skal understreges, at Modebladet ikke har relationer til Berocca, men vi er bare store fans af deres tabletter. Også fordi at det faktisk giver et glas vand en ret god smag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar