mandag den 12. oktober 2015

Jakkesæt til forskellige begivenheder

Jakkesæt er det perfekte sæt tøj til rigtig mange begivenheder og valget falder derfor ofte herpå.

Dog er der nogle små ændringer du kan lave alt efter hvilken begivenhed du skal til, og det kan du læse mere om her på Modebladet.


Til brylluppet

Jakkesæt er et oplagt valg for alle mænd, som er blevet inviteret til et bryllup, og dermed er der også en vis forventning om, at det er det der vælges. Her skal du tænke i en meget neutral farve som f.eks. grå eller sort, da du ikke ønsker at trække al opmærksomheden til dig med f.eks. et hvidt eller farvet jakkesæt.

Hold dig derudover gerne til en skjorte med lange ærmer, da det er mere fint end en kortærmet, og hertil et par mørke sko i læder eller lak.

Til begravelsen

Begravelserne er aldrig sjove, men uanset hvad skal du være klædt på efter denne begivenhed. Her er et sort jakkesæt oplagt, da folk ofte kommer i sort tøj for at vise sorg.

Du kan eventuelt tage et sort slips på også og en hvid skjorte under, da det gerne skal være forholdsvis diskret og ikke iøjnefaldende. Dertil et par mørke sko.

Til runde fødselsdage

Det er en god idé at vælge et jakkesæt, hvis du er blevet inviteret til rund fødselsdag eller fest. Et klassisk jakkesæt kan godt virke lidt for fint til denne begivenhed, men du kan sagtens tone den lidt ned ved f.eks. at undvære at tage jakken på.

Du kan eventuelt tage en fin blazer på i stedet, da det gør looket mere afslappet. Dertil har du også lidt mere frihed mht. skjorten, da du kan vælge at tage en farvet skjorte på, som er lidt mere utraditionelt.

Hvis du vil være helt utraditionel, så kan du tage et par jeans på med en hvid skjorte og en blazer. Men dette kommer dog an på hvor gammel personen bliver, da man som regel klæder sig lidt mere casual til en 30 års fødselsdag end til en 60 års fødselsdag.

Du kan læse mere om jakkesæt og anvendelsesmulighederne på www.bricksite.com/jakkesaet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar