fredag den 2. oktober 2015

De mest populære mobiltelefoner

Er du med på moden når det kommer til smartphones? Vi har samlet 5 af de mest moderne og fede mobiltelefoner, som alle har noget helt specielt ved sig.

Om det så er et rigtig flot design eller et kamera på over 20 megapixel. Se dem alle her og få inspiration til hvad du skal vælge.


Top 5 mest moderne mobiler

Apple iPhone 6: Man kan ikke komme udenom at Apple’s iPhones stadig er et kæmpe hit. Lige pt. er det 6’eren som hitter stort, og som har en skarp skærm på 4,7 tommer. Dertil er mobilen meget tynd og let. Den har 4G og et rigtig godt kamera med 8 megapixel. Den er rigtig hurtig og har et fint design.

Samsung Galaxy S6 Edge: Denne Android mobil har et rigtigt flot design med hurtige menuer, og et hurtigt kamera på 16 megapixel, som tager rigtig gode billeder. Dertil har den 4G, en stor skærm på 5,1 tommer, som er virkelig skarp. Den er også ret unik, da skærmen går rundt langs begge langsider med praktiske brugermuligheder.

Sony Xperia Z3 Compact: Mobilen har en skærm på 4,6 tommer og med 1280 x 720 pixel. Den har det vildeste kamera på 20,7 megapixel, og den er tilmed rigtig god til at tage billeder i mørke. Derudover har den også 4G, er vandtæt og selve designet er meget elegant.

Huawei P8: Denne mobil har en skærm på 5,2 tommer og med fuld HD opløsning. Derudover har den en meget brugervenlig brugerflade og hurtige menuer. Der er 16 GB hukommelse indbygget og også plads til et hukommelseskort, hvis man måtte have brug for meget. Kameraet er på 13 megapixel og selve mobilen har et rigtig elegant design.

Apple iPhone 5S: Denne mobil hitter stadig på markedet, trods den nye 6’er er kommet frem. Den har en meget kraftig processor, som er med til at gøre den lynhurtig i brug og gør, at den er sikret 2-3 år i fremtiden, når det kommer til apps og funktioner. Derudover har den en smart fingeraftryksscanner til at låse den op med, og til at bekræfte eventuelle køb i App Store. Skærmen er flot og på 4 tommer, og ellers har den det kendte design, som kendetegner Apple.

Problemer med at vælge?

Det er kun forståeligt, hvis du har svært ved at vælge for mange faktorer spiller ind. Det er derfor afgørende at du får klarlagt dine behov og hvad der er vigtigst for dig.

Vi kan anbefale dig denne smartphone guide som kan hjælpe dig med at vælge rigtigt og finde relevante tests mv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar