torsdag den 26. november 2015

5 gode webshops til indretningen

Skal du i gang med at indrette ét af rummene i hjemmet? Modebladet har set nærmere på 5 af de gode webshops, du passende kan besøge til formålet.

Der findes rigtig mange udbydere på markedet, men i denne artikel kan du læse om hvorfor du med fordel kan give disse webshops et besøg. De har hver deres ting at byde på.

1. Sofakompagniet

Hvis du leder efter en sofa, så kan det være en god idé at kigge forbi denne webshop. Teamet op Sofakompagiet er ungt og dynamisk, og de er alle med i alle processer i firmaet. Deres møbler er alle dansk design, og udvælges af talentfulde designere.

Der fokuseres på at holde en høj kvalitet med alle deres produkter, men til en pris som alle har råd til. De har et showroom i Korsør, hvor man kan komme og kigge på de forskellige møbler de har.

2. Nettoskabe.dk

Denne hjemmeside sælger skabe, bordplader, sokler, vaske, greb og andet tilbehør til bad, køkken og bryggers. Derudover kan du også finde tilbehør til garderoben, og alt er direkte fra producenterne. Her kan du altså finde et bredt udvalg af skabe for enhver smag, og der er helt sikkert noget som vil passe ind i din bolig. Hvis du vil se varerne selv, så har de også et lille showroom i Hvalsø.

3. Livingshop

Denne webshop styres af en mor og datter, som begge brænder for boliginteriør. Du kan dermed finde håndplukkede designervarer til dig og din bolig. Her kan du finde mange smukke ting til boligen, og mange af dem er især inspireret af den nordiske enkelthed og med et strejf af globale tendenser. Der fokuseres også på at kvaliteten er i top og de kan dermed stå inde for alt hvad der er på webshoppen.

4. Designlite.dk

Her kan du finde et kæmpe udvalg af lamper til boligen, og i mange forskellige stilarter. Du kan finde alt fra loftlamper og gulvlamper til udendørslamper, nogle med fjer og andre med fine og unikke detaljer.

Det er derfor en rigtig god webshop når du skal finde belysning til boligen, da de har et bredt udvalg, og noget for enhver smag. Deres priser spænder vidt fra overkommelige til lidt dyrere designerlamper, så alle kan være med.

5. Unoliving.com

På denne webshop finder du et af Danmarks bredeste møbelsortimenter med mere end 6600 møbler til hjemmet. Deres koncept går ud på at møblerne bliver leveret til dig direkte fra producenterne, og dette sikrer dig nogle af de bedste priser, samt en hurtig levering.

Deres sortiment byder på møbler til alle hjemmets rum, og i alle prisklasser og kvaliteter. Man kan dermed være sikker på at finde noget derinde, da der er mange forskellige stilarter og designs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar