onsdag den 18. november 2015

Moderne indretning i 2015

Hvert år er der forskellige ting som trender inden for boligindretning og i år er ingen undtagelse. Hvis vi ser tilbage på sidste år, så var det især et år med fokus på at være modig og kreativ. Her var det pastelfarver som dominerede, som en af de største indretningstrends i 2014. Det var både nipsting og møbler man så i disse farver.

Funktionaliteten forsvandt også lidt i 2014, og det var mere unikke ting der forekom i de forskellige boliger rundt omkring, og især naturen og genbrugssager blev inddraget i stor stil. Pasteller har stadig en stor plads i 2015 og her kan du læse hvad der ellers trender lige nu.

De aktuelle boligtrends

Her i 2015 er der rigtig mange fine boligtrends. Grå er blevet inddraget i de fleste hjem og fremkommer overalt i diverse bolig- og interiørbutikker i 2015, og det ser ud som om det fortsætter langt ind i 2016.

Der er rigtig mange grå variationer, lige fra den helt kolde gråblå farve til en varm gråbrun. Disse grå farver har også spredt sig ud på mange badeværelser, hvor der førhen kun var mange hvide farver. Enten i form af vægfliser eller pynteting og håndklæder i grå nuancer.

Badeværelses trends

Når vi ser på badeværelse trends, så er håndvaske med ben gået hen og blevet populært igen, og den praktiske løsning med skab under vasken er ikke så aktuel mere. Her er igen en mere unik tankegang med, at det ikke behøver være så praktisk, men mere luksuriøst af udseende.

 Kobber er også til at se i mange hjem, og har virkelig været en af de største boligtrends i 2015. Det bidrager med en smuk og varm farve, og passer perfekt sammen med en grå farve, samt hvid. Her er det specielt pynteting og lamper som forekommer i kobber, og især ophængslamper eller sofapudder med kobber detaljer.

Du finder mange flere indretningstips i denne artikel, hvis du skal til at indrette badeværelset eller køkkenet.

Naturen er en integreret del

Naturen er også blevet en stor del af mange hjem, og dette vil fortsætte ind i 2016. Her er man begyndt at tage fjer, pels, drivtømmer, kogler og grene ind i boligen, og disse ting passer godt ind i lyse hjem.

Derudover er der mange der er begyndt at få flere planter ind i hjemmet, og især kaktusser og planter man hænger op er blevet populært og en stor trend i boliguniverset på de sociale medier. Til slut forekommer dyb blå og flaskegrøn også i mange hjem, og især i efterår- og vinterperioden.

Disse farver er perfekte til at understrege hyggen i hjemmet og give det et mere eksklusivt look. Unikke loppefund og gamle arvestykker er også begyndt at fylde mere i mange hjem, og er blevet noget som kan sætte det helt perfekte og personlige præg på ens boligindretning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar