onsdag den 25. november 2015

Har du lyst til at eje en fed bil?

Ja, hvem vil ikke gerne det? Ved at benytte sig af leasing af bil vil du mulighed for at køre rundt i en fed bil, som du måske ikke ville have råd til ved et eventuelt køb. Du kan dermed undgå at låne penge til en ny og dyr bil, da finansieringsselskabet køber den for dig, hvor du derefter kan leje den hos selskabet til en fast månedlig ydelse.

Herefter laves en kontrakt som passer perfekt til dig og dine behov, i forhold til hvor meget du skal bruge bilen mm., og sådan at den forbliver i god stand til når leasingperioden er slut.

Bil import og leasing er vejen

Når man leaser en bil igennem et leasingfirma, så betyder det at man lejer den over en længere periode end seks måneder. Det betyder også, at man normalt ikke kan købe bilen efter leasingperioden er overstået, og kontrakten er udløbet.

Man laver en kontrakt med firmaet, betaler en fast ydelse om måneden, hvor bl.a. servicebesøg osv. indgår, så man ikke skal bekymre sig om det. Dette gør det lettere at planlægge budgetmæssigt og man skal ikke bekymre sig om servicebesøg, forsikringer, grøn afgift og hvad der ellers bliver betalt.

Ved at importere bilen fra nærmarkeder som Tyskland og Sverige, har visse udbydere mulighed for at tilbyde dig ekstra luksuriøse bilmodeller, til priser du ellers ikke ville kunne betale.

Kombinationen af import og leasing gør altså, at du får langt flere valgmuligheder, end hvis du kun kigger på mulighederne, på det danske marked.

En af de firmaer som kan hjælpe dig er bil -og leasingfirmaet Deluxecar. De har specialiseret sig i import fra det svenske og tyske marked, ligesom de har 100 % styr på de gældende regler ved diverse leasingtyper.

Giver dig mere for pengene

Import og leasing giver dig meget mere for pengene, da der kan opnås markante besparelser og så har du også mulighed for at vælge mellem mange flere modeller. Det handler blot om at tage fat i et relevant leasingselskab og snakke med dem om hvilken bil der skal importeres, hvad det vil koste osv., og så er du klar til at køre rundt i en fed bil!

Nogle af de største fordele ved billeasing er, at du får en lavere førstegangsydelse end du ville få ved et standard billån, samt du behøver ikke bekymre dig om værditabet, når din periode er slut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar