tirsdag den 15. december 2015

Drykorn jakkesæt er populære

Drykorn er et internationalt brand fra Tyskland, som er meget eksklusiv og velkendt blandt mange mennesker, som interesserer sig for mode. De har mange kunder rundt omkring i verden, og alle disse sætter pris på det flotte design, som spiller en stor rolle for brandet, og ikke mindst den høje kvalitet.

Man kan dermed være sikret netop disse to når man skal ud og vælge jakkesæt, kjole eller accessories når man støder på Drykorn, da mærket forhandler items til både kvinder og mænd. Dette er også årsagen til, at mærket er blevet så populært som det er, og flere og flere får stadig øjnene op for det.

Modebladet har derfor valgt at se nærmere på dem i denne artikel.

Drykorn er et tysk modemærke

Det blev grundlagt i 1996 og efter nogle få måneder blev Drykorn et internationalt brand. Dette skete især pga. de flotte udvalgte items, deres mode statements og deres producenter som altid vælger den højeste og bedste kvalitet.

De udtaler selv at de vil mene at ”metropolitan, reachable and progressive” er de ord, som mest definerer Drykorn som brand. Mærket tiltrækker personer med selvtillid og som er selvstændige individer, og dermed er sans for mode en vigtig antagelse.

Deres kollektioner er altid med på den seneste mode, men uden at miste brandets personlighed og individualitet.

Se også: Sådan skal jakkesættet sidde

Førende Drykorn forhandlere i Danmark

En af de førende forhandlere I Danmark er Herrenes Magasin, som både har jakkesæt og accessories fra Drykorn. Her kan du finde mange forskellige modeller inden for Drykorn jakkesæt.

Deres fysiske butik ligger på Nørregade 20 i København og ellers kan du se mere på deres hjemmeside.

Mærket er ikke særlig udbredt i Danmark endnu, og derfor er det ikke til at finde hos særlig mange forhandlere endnu. Hvem ved, måske det kommer til at blive meget mere udbredt i det nye år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar