onsdag den 14. december 2016

Find den rigtige kjole

Find den rigtige kjole
Har du problemer med at finde den rigtige kjole? De fleste kvinder er gode til tøj & mode, men det behøver ikke at gøre beslutningen nemmere. For der er mange muligheder, varianter og designs at vælge imellem.

Tøjbranchen udvikler sig hele tiden og det indebærer et væld af muligheder som forbruger. Modebladet ser nærmere på en række af de centrale overvejelser du bør gøre dig, lige her.

Skal den være udfordrende eller afdæmpet?

Du bør først og fremmest beslutte dig for om kjolen skal være udfordrende eller afdæmpet. Det er to normale, men vidt forskellige udtryk som kjoler kan have. Og det har en stor indflydelse på hvilke modeller og typer du bør kigge efter.

Fx. vil korte kjoler pr. definition være en smule mere udfordrende, det samme vil modeller med en udskæring fortil. Det første du bør klarlægge er derfor, hvilket look du ønsker og her bør begivenheden spille en rolle - for ikke at tale om din personlighed.

Der er selvsagt stor forskel på at skulle til julefrokost med kollegaerne, til nytårsfest med vennerne eller en rund fødselsdag med familien. Du bør derfor have det i baghovedet når du vælger.

Sort er altid moderne

Du finder kjoler i et væld at farver, men der er ingen tvivl om at sorte kjoler er det sikre valg. De er altid moderne og kan anvendes i en masse sammenhænge. Det er en universel farve, der både kan gå til fester, fødselsdag og endda begravelser, hvis den ikke er for festlig og pyntet.

Ønsker du at finde en kjole der både er moderne nu og om 5 år, bør du derfor gå efter de sorte farver. De er tilmed rigtig pæne, så alle kvinder bør have mindst 2 sorte kjoler i klædeskabet.

Relateret på Modebladet: Find den rigtige skjorte

Prøv i butikken, køb på nettet

Sidst er det værd at se på hvor og hvordan du bør købe din næste kjole. Rigtig mange vælger at prøve dem i butikkerne, da pasformen er afgørende og svær at vide når den bestilles på nettet. Undtagelsen kan være, hvis du allerede kender mærket og derfor ved hvilken størrelse du skal vælge.

Andre vælger at prøve modellerne i butikken, hvorefter den kan findes til den laveste netpris online. Der kan være penge at spare via denne metode, så selvom det er irriterende for butikkerne, er det noget flere og flere forbrugere gør.

Hvad du vælger er helt op til dig selv og med gratis levering & retur, kan du sagtens vælger at bestille online, uden at være sikker på størrelsen er rigtig. Der kan i hvert fald ikke være tvivl om at de bedste handler ofte bliver lavet ved køb på nettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar