torsdag den 17. november 2016

Er du klar til julen 2016?

Klar til julen 2016
Er du klar til den kommende jul 2016, med alt hvad det indebærer? Hvis ikke kan du blive klar på 3 helt centrale områder, efter du har læst denne artikel på Modebladet.

Vi fokuserer som altid på mode og tøj, ved at se på hvad du kan iføre dig til de kommende julefrokoster. Men vi kommer ligeledes omkring julegaverne og de økonomiske vanskeligheder, som nogle har i julemånederne.

Julefrokoster

Det der optager flest i disse dage, er de mange julefrokoster der er på vej. De første er sikkert startet, mens mange skal til de første julefrokoster de kommende weekender i November.

Uanset hvornår dine lægger, bør du allerede gør dig tanker om påklædningen. Specielt hvis du ikke har det rigtige outfit i klædeskabet. Selv hvis du har, bør du sikre dig, at det passer til anledningen og typen af fest. Der er meget forskel på at skulle hygge med familien eller til fest med kollegaerne.

Du bør derfor sørge for at finde det rigtige outfit til begivenheden. Og gerne flere forskellige looks, da du sikkert skal til 2, 3 eller 4 julefrokoster de kommende måneder.

Det er nemt for de fleste kvinder, mens fyre og mænd kan have lidt sværere ved at udvælge det rette outfit. Er du i tvivl, kan du få inspiration til dit julefrokost look lige her. De giver dig to looks, der nærmest altid vil være et hit

Står du for selv at holde en fest, bør du ligeledes begynde at ligge dig fast på måneden. Visse retter kan laves i forvejen, mens specialøl og lignende ikke altid er så nemt at finde på dagen. Specielt ikke hvis du søger noget specifikt. Få købt snaps, øl mv. ind før tid, så du ikke bliver presset på dagen.

Julegaverne

Det næste er julegaverne og her kan vi lige så godt starte med vores bedste anbefaling: Start tidligt! Jo før du kommer i gang, desto mindre belaster du budgettet i december måned. Og jo bedre chance har du for at udnytte tilbud og lave priser.

Vælger du at købe i dagene, eller ugen op til juleaften, ønsker du næppe at stole trygt på webshoppens leveringstid? Dette medfører mange køber i butikken i dagene op til, selvom de laveste priser ofte findes på nettet. Så det er endnu en fordel ved at købe julegaverne i god tid.

Er du slet ikke kommet i besiddelse af julegaver, er det på høje tid. For der kan ligeledes gå tid med at finde og beslutte, hvilke gaver man ønsker at give.

Husk desuden reglerne for bytte af gaver, da det ofte bliver aktuelt en eller flere gange. Læs om byttereglerne på Forbrug.dk.

Ikke penge til julen? Lån en mulighed

Det tredje område er desværre ikke det sjoveste, men nogle danskere mangler penge til julen. Det bør dog ikke forhindre dig i den glæde og de sjove stunder, som alle danskere fortjener.

Det er en presset tid økonomisk, for de fleste familier, så de færreste ønsker at bede ens nærmeste om penge. En idé kan være at sænke gavebudgettet, hvis du er særdeles presset på budgettet.

Er der bare kortvarig lavvande på kontoen, kan et forbrugslån være en mulighed. Der er flere muligheder for at optage lån online, til en fornuftig rente, hvis du vælger de rigtige udbydere.

Selvom 3.000 eller 5.000 kroner kan gøre en stor forskel for dine muligheder, i løbet af december måned. Der kommer også en nytårsaften, hvor du gerne skal kunne have det sjovt.

Du kan se mere om lån til julegaver, eller julen generelt, via www.Danlaan.dk.

Bemærk der er stor forskel på at optage kviklån med løbetid på 30 dage, eller et forbrugslån hvor løbetiden ofte starter på 12 måneder. Mere så du er sikker på at få valgt den rigtige løsning, alt efter din økonomiske situation.

Modebladet håber du er blevet lidt mere klar, til flere af de mest tidskrævende og væsentlige dele af den danske jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar