mandag den 26. september 2016

Find den rigtige skjorte til mænd

Den rigtige skjorte til mænd
Står du og skal til at opdatere garderoben med en eller flere nye skjorter?

Så læs med i vores guide her, og find ud af, hvad der passer bedst til dig og dine behov.

Modebladet giver dig gode råd til at vælge rigtig til din stil og den begivenhed du skal til. For der er ingen tvivl om at det er de to aspekter, du altid bør have i baghovedet.

Forskellige skjorter til forskellige ting

Skjorter kan bruges til alt. Det er de færreste mænd, der ikke sætter pris på en lækker skjorte, og lige meget om det er fritid eller fest, så passer sådan en altid til lejligheden. Men lige som der er stor forskel på kjoler til kvinder, så er der også stor forskel på skjorter til mænd, og det er godt at vide, hvornår hvilken slags passer til hvilken anledning.

  • Skjorte til fest 
Når du skal vælge en til fest, til f.eks. jakkesæt eller med en pæn blazer uden på, så er det en god idé at kigge efter en, hvor flipperne giver plads til slips eller butterfly. Flipperne skal altså være åbne, og derudover må der gerne være f.eks.en brystlomme hvis du er til det.

  • Skjorte til hverdag 
At vælge en til hverdag er lidt en anden sag. Her skal du gå efter det, der bliver kaldt for en modeskjorte, som giver et mere uformelt udtryk. Her er flipperne ofte fastgjorte med knapper, eller de er der slet ikke, og det bliver i så fald kaldt for en kinakrave.

Se også: Grunde til at vælge skræddersyet jakkesæt til skjorten

Farver og mønstre på skjorter

Fordi en skjorte er sådan et populært item hos mænd, ja det er jo faktisk en fast del af garderoben hos enhver mand med respekt for sig selv, så findes de også i utallige designs, farver og mønstre.

Der er i sandhed noget til enhver smag, og ligesom det er dejligt med mange valgmuligheder, kan det også være frustrerende at skulle tage så mange valg - og ikke mindst fravalg.

Klassisk eller trendy

Som udgangspunkt er der to ting, du kan vælge imellem; en klassisk eller en trendy skjorte. Hvis du vælger den klassiske, er det en du kan bruge i mange år frem, da den aldrig går af mode. Dette er som oftest ensfarvede skjorter, eller nogle med meget få detaljer på så som tynde nålestriber m.m.

Vælger du en trendy skjorte med mønster eller grafisk print på, er det som regel noget der går af mode i løbet af et par år. Lige for tiden er blomster og små gennemgående mønstre meget populære, og du vil uden tvivl være en af de mest hippe mænd på gaden, hvis du vælger dette. Du skal blot være klar over, at det højst sandsynligt er et nyt udtryk, der er moderne om et par år.

Der er ingen tvivl om at dit outfit bør suppleres med diverse accessories. Det kan være et smart ur, en flot butterfly eller et lækkert bælte. Mulighederne er mange og du kan se hvilke must have accessories du bør eje lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar