fredag den 12. august 2016

Bryllupstøj til kvinder

Bryllupstøj til kvinder
Der er tiden hvor mange bryllupper løber af staben og Modebladet vil derfor se nærmere på bryllupstøj til kvinder. Du har helt sikkert en masse tanker og favoritter, men det er ikke alle kjoler og outfits du "må" bære.

Vi ser på det du IKKE må iføre dig og giver dig gode tips til, hvor du bør kunne finde din foretrukne kjole til brylluppet. Fortvivl ej, selvom der er kort tid til.

Fokus er på den kvindelige gæst.

Det du ikke vælge

Vi starter med at se på de forskellige farver og stilarter du ikke må vælge, for der er ingen grund til at forelske sig i en masse kjoler, du alligevel ikke kan tage på. Der findes mange lækre kjoler på nettet, men du vil opdage mange af dem er enten sorte, hvide/lyse eller meget udfordrende.

Det er helt normalt, men til brylluppet gælder andre spilleregler, så her er hvad du ikke vælge:

Farver: Sort, hvid og rød
Du må ikke vælge kjoler der er sorte, hvide eller røde. Det er ikke sådan, at disse farver slet ikke må indgå i designet, de må bare ikke være dominerende.

Så en helt hvid eller rød kjole går ikke, uanset hvor flot den ellers ser ud på dig. Dette af respekt for bruden, da det er hendes store dag.

Stil: Udfordrende - nedringet eller lårkort
Det næste er at du ikke må vælge en påklædning der er for udfordrende. Dette vil helt sikkert irritere mange piger, specielt dem der har udseendet og kroppen til det.

Som bryllupstøj til kvinder går det bare ikke, da du hurtigt sender de forkerte signaler, så det er sådan de uskrevne regler er blevet. Kjolen må ikke være for nedringet i toppen og så skal den gerne gå godt ned på lårene. Helst ned til knæet.


Hvor finder jeg en flot bryllupskjole?

Det store spørgsmål er hvor du finder en flot bryllupskjole og i en travl hverdag kan det være travlt at besøge diverse butikker inden lukketid. Vi anbefaler derfor at du starter med at undersøge muligheder hos et par webshops online.

Hvis du er ude i god tid, kan du både nå at bestille og returnere, hvis pasformen eller størrelsen er forkert. Alternativt kan webshops bruges som inspiration til hvad du kan vælge. Zalando.dk og Asos.com har begge et godt udvalg af mange smukke bryllupskjoler.

Hvad med bryllupstøj til manden?

Hvad så med manden? Det kan være du ønsker at hjælpe din mand med påklædningen, eller bare ønsker at give ham et par stiltips.

Der gælder andre spilleregler og tips, når det gælder bryllupstøj til mænd. Du kan læse mere om hvilke og hvordan man får valgt det rigtige, i denne artikel.

Der er ingen tvivl om at jakkesættet vil være det oplagte valg for mange mænd, som du kan læse mere om her på Modebladet. Jakkesættet kan nemlig bruges til rigtig mange begivenheder og derfor vil det ligeledes være en god investering, hvis han skal købe et nyt sæt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar