søndag den 25. september 2016

Modebladet anbefaler 3 blogs

Modebladet anbefaler 3 blogs
Modebladet ønsker at bidrage med masser af spændende artikler og gode guides inden for mode, fashion og tøj generelt. Meget af vores inspiration henter vi fra diverse modemagasiner og andre blogs på nettet.

I denne artikel ønsker vi derfor at fokusere på 3 blogs, du bør kende til, alt efter hvad du interesserer dig for. De tre hjemmesider omhandler henholdsvis jakkesæt, dametøj og bryllupstøj.

Jakkesaettet.wordpress.com

Jakkesættet er en rigtig herreblog, for dig der elsker at gå med jakkesæt, har brug for inspiration eller gode råd til at komme i gang. Bloggen er fyldt med tips, gode råd og guides, for enhver. Det gør ingen forskel om du er ny eller vant til at bære jakkesæt.

Du finder hjemmesiden på jakkesaettet.wordpress.com og selvom den blev startet i foråret 2016, er den allerede fulgt af en del. God læsning hvis du ønsker at vide mere eller søger inspiration til dit næste jakkesæt eller accesory køb.

Passionforfashion.dk

Passion For Fashion er en spændende dameblog, med alt fra romantiske oplevelser til den seneste damemode og inspiration til din påklædning. Du finder inputs til hvilke kjoler du kan vælge, hvordan du kan sammensætte din stil og meget mere.

Forfatteren Christina har haft stor succes med hendes blog de senere år og det har medført tusindvis af besøgende hver måned og mange faste følgere. Kender du ikke til siden, eller søger du nyt læsestof, så kan vi helt sikkert anbefale dig Passionforfashion.dk.

Bryllupsguide.wordpress.com

Bryllupsguide er en hjemmeside der har specialiseret sig i alt vedrørende brylluppet, specielt påklædningen. Det indebærer alt fra bryllupstøj til mænd, brudekjolen, planlægningen omkring og meget mere.

Hvis du snart skal giftes og gerne vil have styr på det hele, kan du få gode inspiration, huskelister og gode råd på bloggen. Fokus er på både bryllupsgæsterne og Jer der skal giftes, så ingen bliver snydt.

Det er én af få dedikerede bryllupsblogs vi kender til, hvor alt indhold kredser om emnet. Den er relativ ny og derfor kommer der hele tiden nye artikler på siden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar