mandag den 23. maj 2016

Jakkesæt og farvesammensætning

Jakkesættet. Det fås i et utal af designs, så mange farver, du kan forestille dig, og der er et, der passer lige netop til dig. Mangler du et nyt jakkesæt, kan det være, du har kigget efter mange forskellige typer og mærker, eller du har måske netop faldet over artiklen her, og er ikke nået langt i jagten.

Uanset hvad, er det en god idé at læse med her. Når du skal vælge dit sæt, er der mange elementer, som det er vigtigt at tænke over, før du gør dit køb.
Du kan hurtigt komme til at bruge penge på noget, som du skal eje mange år frem i tiden og bruge til mange forskellige begivenheder, og derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt.

Nogle af de ting, du skal holde øje med er pasform, design og kvalitet – men det er også vigtigt, at du gør dig overvejelser over farvevalget, der netop betyder mere, end du måske lige tror.

Se også: Grunde til at vælge et skræddersyet jakkesæt

Hvilke farvesammensætninger er gode?

Du kan få jakkesæt i alle farver, både pangfarver, mønster og rolige mørke farver. Hvilken du vælger, afhænger af, hvad du skal bruge sættet til. Er du på jagt efter ét jakkesæt, som du kan bruge til mange forskellige slags begivenheder igen og igen, er det en god idé ikke at vælge et sæt i den mest markante farve, men i stedet en, der er lidt mere afslappet.

Du bør bruge sættet, ikke kun til fest og begivenheder, men ligeledes på jobbet. Det er der mange fordele ved som du vil få glæde af.

De matchende mørkeblå jakke og bukser er en klassisk og tidsløst udgave af sættet. Køber du det i en god kvalitet kan du bruge det i mange år og kombinere det med forskellige skjorter og slips for at få forskellige udtryk.

 Ejer du til gengæld mange jakkesæt allerede, men mangler du bare det sæt, der er anderledes, kan du sagtens vælge et, der skiller sig ud. Du kan for eksempel overveje mørkegrønne eller bordeaux sæt. Det er sjældent, at man har et helt ensfarvet outfit på. Selvom du kan have en jakke og bukser i samme farve, er det normalt at skjorten, slipset, lommekluden eller endda sokkerne bryder looket og er anderledes.

Læs også: Tips til hvordan jakkesættet skal sidde

Ikke alle sammensætninger fungerer

Men det er ikke alle sammensætninger af farver, der er lige gode. Har du valgt et sæt i skarpe farver, er det en dårlig idé at vælge mønstrede slips eller skjorter. Vælg i stedet en anden nuance. Har du til gengæld et klassisk sæt i mørke farver, kan du pifte det op med blomstrede mønstre eller andre farver.

Det sorte sæt går til næsten alle farver og er mest klassisk med hvid. Det mørkeblå går til andre nuancer af blå, grå eller hvid. Den grå jakke med tilhørende bukser passer også til det meste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar