tirsdag den 12. april 2016

Om modemanden David Krarup

Modemanden David Krarup kendes nok af de fleste, med interesser inden for herremode og tøjbranchen. Han har flere gange været på landsdækkende TV, i både Go' Morgen og Go' Aften Danmark, hvor han har delt ud af sin viden.

I denne artikel ser Modebladet nærmere på Modemanden David K, der er grundlæggeren bag Herrernes Magasin på Nørregade, selvom hans fremtid kunne være endt i mange andre brancher.

Det startede i 1991/92

Det hele startede tilbage i 1991/92 ifølge hjemmesiden, hvor udgangspunktet var i Hørsholm og ikke Nørregade 20, som den dag i dag. Siden flyttede forretningen til Nørrevoldgade i 1998 og det blev startskuddet til, at David K udviklede sig til en kendt forhandler af jakkesæt - og med ekstrem stor viden på området.

Det er derfor ikke overraskende at han, med så mange års erfaring og store viden, nu er at finde som ekspert på Go TV som det fx. ses i klippet herunder:Som vi nævnte i indledningen, kunne det være endt meget anderledes, da David Krarup var chef allerede i en alder af 21 år - og med 100 ansatte under sig i et rengøringsfirma. Det kunne ligeledes have endt med en karriere som erhvervsjurist, men det blev tøjbranchen som blev hans endelige fokus.

Forretningen Herrernes Magasin, som er det navn den bedst kendes under, udvikler sig hele tiden. Det betyder at udvalget, mærkerne og kvaliteten hele tiden bliver forbedret, når det er muligt.

Senest er de kommet med nye Lundströms jakkesæt, der er et mærke som skal forene høj kvalitet, med ekstremt lave priser. Alle forbrugere er på udkig efter most value for money og det skal Lundströms mærket hjælpe dig med at finde.

AOK Byens Bedste Herremode - vinder 2015

AOK (Alt om København) kårer hvert år de bedste cafeer, restauranter, sportsbarer, kunstoplevelser, herremode, kvindemode og meget mere.

Herrernes Magasin er efterhånden ved at være fast bestanddel af årets herremode og så sent som i 2015, løb de faktisk med sejren. Et godt bevis på at de er populære, dygtige og at David Krarup har formået at opbygge et godt koncept.

Du kan se alle vinderne på AOK.dk.

Største forhandler af butterfly

Selvom meget fokus er rettet mod deres smarte jakkesæt, fede smokings og store udvalg af pæn herrepåklædning, så glemmer de fleste deres brede sortiment af butterflies.

For Herrernes Magasin by David K er en af de største leverandører af butterfly til mænd i hele Danmark. Et besøg i butikken vil bekræfte, at de har rigtig mange varianter i alverdens farver, designs og motiver.

Der vil derfor være noget for både den stilrene mand, eller den mere farverige og kulørte personlighed. Og naturligvis skal de have mange butterfly at vælge imellem, for det hører sig til et flot jakkesæt eller en stilfuld smoking.

Vi håber du har fået et indblik i den interessante historie bag modemanden David Krarup, der har fået opbygget en af landets førende tøjkoncepter inden for herremode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar