søndag den 27. marts 2016

Mode og design i 2016

Tøj og mode
Et nyt år er begyndt og med den kommer nye tendenser inden for mode og design, som er gode at kende til, hvis du går op i det.

Både inden for indretning og tøj går mange tendenser igen fra sidste år, men der er også nye veje, der kendetegner foråret og sommeren 2016.

Her er en artikel, der giver dig et godt indblik i, hvilke tendenser du bør kende til dette år.


Hvilke tendenser skal jeg kende til?

Inden for tøjmoden er der både knald på farverne i sommer- og forårsmoden og en mere individuel stil på vej. Samtidig er der også som allerede nævnt flere tendenser, der går igen. 70’er lokket er stadig in, hvilket betyder at de solmodne farver som orange, rød og fersken er meget dominerende sammen med det afslappede tøj og lag på lag-moden.

Rød er også markant til stede i sommermoden, blandt andet sammen med en vovede skriggule. Den kan være svær at bære, men skal det gøres, er sommeren det bedste tidspunkt at gøre det på, da den fremhæver en allerede solbrun glød og varme farver.

De naturlige farver og materialer er meget moderne i det første halvår af 2016, der hylder foråret og varmen og det naturlige valg. Det går godt sammen med nudefarverne inden for makeup, der stadig er in hos kvinder, men som samtidig bliver udfordret af de mere markante makeuptrends.

Relateret på Modebladet: Jakkesættet i 1950 og 1960'erne

De røde læber, der som sådan aldrig rigtigt er gået af mode, er tilbage i stor stil. Den blå øjenskygge, der ellers har været ude af varmen i lang tid, er tilbage, og du kan bruge den, som du har lyst.

Pas dog på med at mixe tendenserne skriggul og blå øjenskygge, da det hurtigt kan blive en cocktail, der tager overhånd.

Du kan læse mere om tøj tendenserne for 2016 her.


Boligmoden 2016

Det naturlige går igen i boligmoden i 2016. Her er grøn en farve, der går igen, og som bringer foråret med ind i din stue. Det er tidløst og altid smukt med naturlige blomster og grene fra haven. Ligesom den skriggule farve er blevet moderne inden for tøjmoden til sommer, er de gule og brændte farver også moderne i indretningen.

Men det er ikke kun de lyse og grønne farver, du kan indrette dit hjem med i sommeren og foråret, men også de kontrastfulde mørke farver. Vælger du at indrette med mørke farver, er det stadig vigtigt at lade lyset komme ind, da du ellers hurtigt kan få en dunkel indretning.

Du kan se de 10 største indretningstrends i 2016 på Boligmagasinet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar