fredag den 12. december 2014

Hvor skal jeg handle mine julegaver?

Det er jul og gavejagten er i fuld gang. Den vil kun tage til i styrke henover de næste par uger. Modebladet vil derfor anbefale alle, at handle dem i god tid og planlægge hvem der skal have hvad.

Specielt fordi langt de fleste gaver kan findes og bestilles online. Det kan spare dig al julestressen og køen i butikkerne. Det er ikke altid det er så nemt, men hvis ønskelisten er specifik, kan du have held med det.

I denne artikel vil Modebladet hjælpe dig med at udvælge de shops, hvor du bør gøre dine julegaveindkøb. Vi har fundet toplister og vores personlige anbefalinger.


Julegaver til mænd

Det sidste en mand har lyst til at modtage i julegave er ting til hjemmet eller køkkenet. Så skal det kun være fordi modtageren lige er flyttet i lejlighed/hus, eller få virkelig seje ting til boligen.

Ellers vil de fleste mænd foretrække cool gaver som spil, gadgets eller en smart skjorte. Elektronik står højt på dagsordenen hos de fleste og vil derfor være en god ide.

Hvis du ikke gider at give disse typer gaver, kan vi altid anbefale at give billetter/gavekort til en oplevelse, koncert eller sportarrangement. Det er disse aktiviteter der skaber minder! Her er de steder, hvor du bør kunne finde en god julegave til mænd i alle aldre.

  • De nyeste spil og konsoller - Coolshop.dk
  • Gadgets og lir - Gadgets.dk
  • Smart herretøj - Zalando.dk


Læs også: Modebladet anbefaler gode shops online

Julegaver til kvinder 

Der findes mange undersøgelser og statistikker, der viser de mest udbredte og hyppige julegaver til kvinder. Der er bestemt ingen grund til at følge disse, da mange kvinde vil foretrække mere overraskende gaver.

Ting de ikke får hvert år, men som de bliver rigtig glade for. Så hav det in mente når du shopper gaver. Vi har udvalgt en række shops, hvor de kan finde anderledes og gode ting til kvinden i alle aldre:

  • Giv hende en uforglemmelig oplevelse - Oplevelsesgaver.dk
  • Billetter til koncerter, teater eller sport (sammen eller alene) - Billetnet.dk
Hvis du leder efter mere feminine gaveideer som parfume, negle eller plejeprodukter, kan vi anbefale dig at tjekke denne topliste over skønhedsshops


Til børnene

Børnene er en helt anden sag og der findes faktisk et væld af muligheder. Fætter BR er nok den mest populære legetøjsbutik i december måned og her har de det meste.

Der kan bare være mange penge at spare, ved at handle børnenes gaver online, så vi har fundet et par gode webshops frem til dig:

  • Tøj til børn - Stylepit.dk
  • Legetøj til børn - Legeakademiet eller Eurotoys.dk
  • Gadgets til børn - Skoop.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar