torsdag den 8. januar 2015

Husk at passe på dig selv!

Modebladet vil gerne velkomme alle læsere til 2015 og ønske godt nytår.

I denne artikel tager vi et sidespring fra de normale emner, for en kort bemærkning. Det skal nemlig handle om prævention og hvorfor det er så vigtigt at passe på sig selv.

Der vises løbende kampagner i TV og blade, men slet ikke i høj nok grad. Vi vil derfor benytte lejligheden til at belyse emnet og forklare, hvorfor beskyttelsen er så fandens vigtigt! Undskyld sproget.


Undgå de ubehagelige konsekvenser

De fleste unge bliver ikke informeret nok om hvilke konsekvenser ubeskyttet sex kan have, i form af alvorlige sygdomme.

HIV, gonoré og klamydia er bare tre af de mest kendte og på Netdoktor.dk kan du læse mere om hver enkel. Det er bestemt ikke småting det kan forårsage af skade, selvom det i første omgang kan virke så uskyldigt.

Modebladet vil derfor opfordre alle unge til at passe på sig selv, specielt hvis det er person du ikke kender særlig godt. Hvis det er din kæreste over 6-12 måneder eller længere, kan det være en anden sag.

Lad dig ikke blive presset!
Det sidste du må gøre er at lade dig blive presset til at gennemføre akten helt ubeskyttet. Det vil typisk være manden der foreslår at droppe kondomet, fordi det vil være dejligere uden.

Det kan der være en mulig sandhed i, omvendt har I ikke samme mulighed for at eksperimentere eller vælge forskellige kondomtyper.

Dertil kommer at der findes mange tynde kondomer på markedet, som giver en optimale følelse. Se bare disse varianter på Hotrubbers. I mange tilfælde er forslaget mest et udtryk for at det er nemmere uden.

Bestil online og få diskret levering

Vi er klar over det specielt er den pinlige oplevelse på apoteket eller i supermarkedet, der gør det vanskeligt for mange mænd.

Det kan være det moment, der gør at de ikke gider/tør købe kondomer, men her kommer diverse webshops Jer til undsætning. For langt de fleste shops tilbyder fuld diskretion i leveringen, så ingen kan vide hvad pakken indeholder. Ikke engang postbuddet!

En af disse kondomshops finder du på http://condomstock.dk hvor de gør særligt meget ud af, at levere gratis og med fuld diskretion. Dem bør du overveje at benytte, hvis du ikke gider købe i butikken, hvor alle kan se det.

Og husk det nu - pas på dig selv og din partner, så samværet forbliver en god oplevelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar