fredag den 18. juli 2014

Vi anbefaler.. de gode shops online

Modebladet er en hjemmeside med stor fokus på modebranchen og ikke mindst de gode webshops, der findes på nettet.

I denne artikel ser vi nærmere på en række af vores favoritter, alt efter om du går efter smarte negle, flotte jakkesæt eller helt almindeligt tøj. Mulighederne er mange, men dem her bør du kende til.


Tøj til mænd

Carhartt er en rigtig god shop, hvis du går efter smart, men holdbart herretøj. Carhartt Work In Progress har historisk set gjort sig mest inden for arbejdstøj. Det var sådan hele mærket startede, men siden er de begyndt at fokusere mere og mere på almindeligt mode -og hverdagstøj .

De har dog ikke glemt deres rødder og det betyder at du altid kan forvente rigtig slidstærkt og holdbart tøj, når du handler på Carhartt-WIP.dk. Det tiltaler mange mænd, der helst ikke vil shoppe mere end nødvendigt.

At deres stilarter og produkter så er meget afslappende og nede på jorden, er kun med til at underbygge, hvorfor mange mænd kan lide at købe deres tøj hos dem.

Tøj til kvinder

Vila er nok Modebladets favorit, inden for tøjmærker til kvinder. Under skarp konkurrence af svenske H&M. Vi var meget i tvivl og kan bestemt anbefale begge mærker.

Vila Clothes er et registreret varemærke og deres dametøj er kendetegnet ved at være meget loose, afslappet, men yndefuldt på samme tid. Du kan finde løstsiddende tøjdele, præcis som de har varianter hvor dine former bliver fremhævet. De har noget for enhver smag.

Jakkesæt til mænd

Butterflyogslips.dk er en rigtig god webshop, når du vil handle jakkesæt, slips og butterflies til mænd. De har det når du gerne vil klæde dig pænt på til fest.

Det er specielt inden for jakkesæt til mænd, at de har fantastiske varianter - og lave priser. De sælger nemlig mange af dem fra deres lagersalg, hvilket gør du kan spare mange penge. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Nu til den sidste af vores 4 udvalgte shops som du bør kende til. For hvad er en kvinde i flot tøj, uden gode skønhedsprodukter?

Negle og skønhed

B4beauty negle er helt sikkert den bedste shop online, når du gerne vil have lavet kunstige negle. Det kunne være akryl eller gele negle. Det er i hvert fald vores personlige favorit.

Du finder meget mere end negleprodukter i deres webshop. De har et væld af skønhedsprodukter, der kan få dig til at shine. Altid med en hurtig levering og en venlig service.

Hvis du er mest til de helt naturlige og økologiske produkter, kan vi anbefale dig Thebodyshop.dk. Det er stedet, hvis disse elementer er vigtigt for dig.

Afrunding

Modebladet håber meget på at du har nydt vores henvisninger og at det som minimum kan give dig inspiration til nye gode steder på nettet.
Mulighederne er mange og det kan hurtigt virke som en jungle. Men leder du de rigtige steder, skal du nok finde de tøj, smykker og accessories du søger.

Hav en god sommer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar