søndag den 16. november 2014

Butterfly til mænd

Skal man deltage i et fint arrangement, så er en fin påklædning et must. For mænd er det let at gøre outfittet mere interessant – alt der skal til behøver nemlig ikke at være mere end en smart butterfly.

En anderledes butterfly kan pifte et helt outfit op, for kvinder svarer det til at have de rette accessories. I nogle henseender kan man godt tillade sig at have nogle spraglede og iøjnefaldende butterflies på, hvor man i andre sammenhænge gør det bedst, ved at have en mere stilfuld variant på.Hvornår skal jeg vælge hvad?

Det kan være svært at vide, hvornår man skal vælge hvad. Skal man vælge slips fremfor butterfly? Er det bedst med en sort, hvid eller farvet butterfly? For at bestemme sig, skal man tænke på helheden. Hvilket event er det man deltager i?

Såfremt det er et meget formelt selskab, man skal omgås i, så bør man ikke vælge en hidsig farve. Endvidere så skal butterflyen passe til resten af outfittet. Vælger man for eksempel at tage en grøn skjorte på, vil det ikke være oplagt at vælge en blå butterfly. Farverne skal matche, men nogle gange kan man også vælge at køre samme farvetema i sin påklædning.

Man skal også undgå for mange forskellige mønstre på en gang. Prikker og striber går for eksempel ikke så godt sammen. Ønsker man at være mere afdæmpet, kan man selvfølgelig vælge en stribet bluse og ensfarvet butterfly eller omvendt.

De farverige vs. stilfulde butterflies

Deltager man i et meget formelt selskab, vil det oplagte valg være en stilfuld butterfly. Skal man derimod ud i byen eller til en privat fødselsdagsfest, så kan man godt tillade sig at bære en mere farverig variant. Afstem derfor altid arrangementet med din påklædning – vurder om dit outfit passer til begivenheden før du tager hjemmefra.

Butterflyens farve signalerer også nogle forskellige ting, ligesom vores tøj og stil generelt sender signaler forskellige ting til andre mennesker. Bærer du en lilla eller violet variant udsender du positive signaler såsom luksus, passion og romance.

De violette varianter kan dog godt virke mere konservative, mens den lyselilla farve kan være med til at signalerer kreativitet. Vælger man en sort, hvid eller grå butterfly, går man helt klart efter det mere klassiske look og mere reserverede.

Ved at vælge butterflies i neutrale farver, prøver man ikke at skille sig ud. Det kan være en god ting i nogle anledninger, mens man til andre gerne må vise lidt mere af sin personlighed. Elsker man sjov og ballade, er en spraglet og iøjnefaldende variant for eksempel et oplagt valg.

Du har mange valgmuligheder, men de ensfarvede varianter vil altid være de mest fleksible. Dem du kan bære i flest sammenhænge. Vi har derfor fundet tre produkter frem til dig, der vil være oplagt til finere lejligheder - selvom den blå og sorte model faktisk kan bruges næsten til alt:Alle modellerne er fundet på Butterflyogslips.dk, hvor de har et bredt og varieret sortiment. 

Butterflies bør altid afspejle ejermandens personlighed, og den kan være med til at give en person mere eller mindre opmærksomhed til en begivenhed – vælg derfor med omhu og sørg for at have flere varianter liggende i skuffen.

Du kan i hvert fald ikke forvente at den sorte eller blå variant, vil passe godt ind til alle typer tøj og i alle sammenhænge. Så du bør i hvert fald have mindst 3 forskellige modeller liggende.

Der er mange gode webshops du kan besøge og hvor der er noget for enhver stilart.

Læs også: Vi anbefaler shops online

Ingen kommentarer:

Send en kommentar