mandag den 2. marts 2015

Vægpynt til stuen og værelset

Vægpynt kan være mange ting og er virkelig et spørgsmål om smag og behag. Nogle mennesker vælger at nærmest ikke have noget på væggene. De ønsker et minimalistisk look, hvor der måske hænge få ting, som til gengæld får mere opmærksomhed.

Der kan f.eks. være tale om et maleri, et flot fotografi, et billede der grafisk er blevet manipuleret. I nogle hjem finder man smukke lamper på væggene og bl.a. også et barometer samt ur. Disse kan både være meget gammeldags eller i Georg Jensen stil.


Dette kommer nok mest an på hjemmets stil og beboernes alder – dog er det jo blevet mere og mere populært at blande gammelt/antik med nyt. En smuk kombination. Nogle hjem har et stort flot spejl med stor kraftig ramme i guld eller sølv hængende, der kan gøre et lille rum til at virke større.

Hylder og reoler er blevet populære

Hylder er et bredt fænomen nu om dage. Der kan være tale om enkelte hylder fra et varehus og andre mennesker foretrækker designer hylder, som man kan se i blandt andet indretnings- og livstilsblade.

Andre personer foretrækker hele reolsystemer, der kan fylde op til en hel væg. Her er specielt Montana reoler blevet ekstremt populære i danske hjem.

På et værelse er der også mange valgmuligheder og det er selvfølgelig afhængig af barnets alder. På børneværelser finder man som regel en masse hylder og evt. en reol. Dette er næsten uundværlig, da børn har meget legetøj og dette skal have sin plads.

Hos lidt ældre børn og unge voksne er der mere tale om hylder til at stille skolebøger på og til at have indrammede billeder og andre pyntegenstande stående.

Wallstickers er blevet populære

Wallstickers er blevet meget populære og de er en fantastisk løsning på en flot vægdekoration, hvis man især ikke har så meget at hænge op på væggen. Man kan finde mange forskellige typer wallstickers og de er som regel delt op i mindre dele, således man selv har mulighed for at lave sit eget design.

Der er ingen tvivl om at denne form for vægpynt vil blive mere og mere udbredt. Vi er særligt vilde med den form for wallstickers til boligen du finder hos Allstickers.

Der vil altid være noget for enhver smag og det gør stickers til et godt alternativ, hvis du ikke gider billeder og malerier.

Du bestemmer selv stickerens farve og design

Valget er enormt og man kan vælge mellem tema, stil og farver. Vælger en pige f.eks. et blomstertema, vil man modtage en pakke med wallstickers, der er delt op i flere elementer, således man selv har mulighed for at bestemme i hvilken retning blomsten skal ”vokse” på væggen.

Vælger man et mere abstrakt mønster i f.eks. sort, har man også mulighed for f.eks. inde i stuen at kreere et flot abstrakt mønster på væggen, der komplimenterer resten af stuens stil mht. møbler osv. Wallstickers er med til at bryde et stort tomt rum på en stor tom væg.

Børn især elsker de forskellige wallstickers og elsker at pynte deres vægge med deres ”helt”. De er nemme at tage af igen og kan løbende skiftes ud, når man ikke gider se på disse mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar