mandag den 16. februar 2015

Gør din dagligdag sjovere

Hvem har ikke lyst til at have masser af sjov og underholdning i dagligdagen? Alle danskere lever for at have det sjovt og være i godt humør.

Det er bare ikke alle der gør nok, for at skabe de rette rammer for sig selv. Du kan nemlig gøre en hel masse selv, for at få mere morskab i dagligdagen.

Modebladet vil i denne artikel ser nærmere på to af de områder som alt for mange danskere forsømmer; gadgets og stand-up. To sjove ting der kan give flere grin i hverdagen.


Sjove gadgets - med praktiske egenskaber

De fleste forbinder gadgets med sjove genstande, der har en eller anden komisk vinkel. Det er bestemt rigtigt, men de har tilmed mange praktiske egenskaber.

Ja, de bedste elektroniske gadgets har faktisk mange smarte funktioner, der kan være til stor nytte i hverdagen. Gadgets handler ikke længere om at få et billigt grin, som det kendes fra alverdens Spøg og Skæmt butikker. Dem der er ved at dø ud i landets storcentre.

Gadgetmarkedet har udviklet sig til at være en kombination af smarte funktioner der gør hverdagen nemmere, eller genstande der kan give hjemmet et mere cool udtryk. Mange af produkterne har så det velkendte sjove touch, enten i form af deres anvendelse eller design.

Denne top 10 over fedeste gadgets giver dig et godt indblik i, hvor mange smarte og anderledes funktioner de typisk har. Det er nemlig deres unikke egenskab, at de adskiller sig fra de almindelige og mere traditionelle produkter på markedet.

Du kan også vælge at give gadgets som gave, hvis du mangler ideer. Det vil faktisk være en rigtig god gaveidé fordi de er anderledes og mere personlige, end så meget andet.

Modebladet har tidligere set på gadgets som en gaveidé i denne artikel, hvis du eksempelvis mangler inspiration til hvad du skal give din far eller mor.

Stand-up - gratis grin i hverdagen

En anden metode til at få flere grin i hverdagen er, at deltage i de mange gratis stand-up arrangementer der bliver afholdt i København.

Flere steder afholder gratis stand-up mandag, tirsdag og torsdag, hvor komikere kan få afprøvet deres materiale. Den Glade Gris, Comedy Zoo og Café Bartof er bare tre af de mest anvendte steder.

Du kan her forvente at se både nye og mere rutinerede stand-up komikere performe helt gratis og arrangementerne starter typisk kl. 20.00. Perfekt som aften underholdning og tids nok til, at det ikke behøver blive en sen aften.

Vi håber du kan bruge vores inputs til, hvordan du kan få lidt mere sjov i dagligdagen. For hvad er livet uden morskab og underholdning?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar