fredag den 9. januar 2015

Ideer: Mors og fars dag gave

Mors og Fars dag er en fast tradition i mange danske hjem. Mens Mors Dag altid holdes den 2. søndag i maj måned, ligger Fars Dag d. 5. juni.

Der er altså god tid til endnu, men før eller siden er vi langt inde i foråret, så Modebladet giver dig vores bedste ideer allerede nu.

Det giver dig ligeledes muligheden for at handle gaverne billigt og være opmærksomme på tilbud, i løbet af årets første måneder.


Gode Mors Dag gaver

Mors Dag er en amerikansk tradition fra 1872 og den har derfor eksisteret i over 140 år. Siden er det kommet til Danmark og resten af Europa.

Skønt traditionen er gammel, er det meget forskelligt hvilke dage man fejrer moren. I Danmark er det fast 2. søndag i maj, mens det i Norge er 2. søndag i februar. Sverige og Frankrig afholder dagen den sidste søndag i maj.

Uanset hvilken dag man fejrer den kære mor, bør hun ikke gå glip af en god gave. Vi giver dig derfor 2 populære gaveideer, der vil gå rent hjem hos de fleste.

1. Smart keramik og design

De fleste kvinder er vilde med nips og smart design. Ting de kan bruge til at indrette hjemmet præcis som de ønsker det. Her findes der flere dygtige danske keramikere og webshops, der sælger nips og designprodukter.

Modebladet har selv et indgående kendskab til Lars Rank og hans keramik, der har en rigtig høj standard. Han laver alt fra vaser, til smykker, lamper og meget mere. Der er det meste og produkterne kan give hjemmet et flotte udtryk.

Du kan besøge hans hjemmeside på www.rank.dk for at se nærmere på udvalget og ellers kan fysiske butikker som Bahne og Inspiration være et alternativ.

2. Oplevelse og Wellness

Kvinder fortjener at have det godt og få muligheden for at stresse af, fra en travl hverdag. Kvinder har det generelt bare med at blive mere stresset og presset i dagligdagen, så et wellness ophold eller en forlænget weekend, vil helt sikkert vække stor glæde.

Du har flere muligheder for at bestille det, men hvis du genre vil give en god oplevelse/ophold til din mor/kone, bør du gøre brug af Go Dream. De tilbyder alle former for gavekort og oplevelser, alt efter hvad modtageren nu elsker at lave.

Det ved du bedre end os, men mulighederne er mange og hun vil med sikkerhed blive glad for én af dem.


Gode Fars Dag gaver

Fars Dag ligger altid d. 5. juni på grundlovsdag og udover en æske med chokolade eller lignende, bør I give ham en mere praktisk og langvarig gave.

Her er vores 2 bedste ideer, der vil være en sikker vinder hos alle mænd. Uanset om han er ung eller gammel, eller hvilken type han er.

1. Herretøj

Herretøj er ikke altid nemt at finde, men et læderbælte, skjorte eller lignende vil altid være populære og meget anvendelige. Det kræver et godt indtryk af hvilken stil han har, men som kernefamilie, bør I vide det bedre end nogen anden.

Hvis I har brug for guides og tips til hvilke shops og mærker, der kan være værd at benytte, kan du besøge denne side. Der finder du bl.a. flere top 5 lister, der kan give dig et godt udgangspunkt, hvis du ikke er vant til at handle tøj til manden som kone.

2. Gadgets

Gadgets er en meget overset gaveide, fordi de kan så mange ting. De er ikke længere kun sjove og gakkede, det hører fortiden til.

Nutidens gadgets kan have mange nyttige og praktiske funktioner, samtidig med der er en sej eller cool vinkel på dem. Der findes flere gadgetshops på nettet du kan besøge, for at finde den rette genstand til faren.

Vi anbefaler du besøge shops som Skoop, Alphageek eller Gadgets.dk. Du kan starte med at besøge førstnævnte på denne side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar