tirsdag den 17. juni 2014

Tøj på nettet

Langt de fleste danske handler i dag tøj på internettet, det havde vi sikkert ikke troet var muligt for bare 10 år siden, men fakta er at mere og mere handel flytter online og det er bestemt også tilfældet med salg af tøj.

Alle de store og kendte mærker sælger deres tøj på internettet, og store webshops med fokus på tøjsalg har set dages lys. Nelly.com og Miinto.dk for blot at nævne et par stykker. Her finder du et kæmpe udvalg indenfor lækkert tøj til både ham og hende, og det er varer fra utallige brands, kendte såvel som mindre kendte og i forskellige prisklasser.

Denne artikel handler ikke kun om webshops, men også om de mest moderne danske tøjbrands. Se dem her.


Der er noget for enhver smag, og derfor handler flere og flere nu tøj online. Alt tyder på at denne udvikling blot vil fortsætte, således endnu flere vil købe deres tøj på nettet. Skulle du få købt noget forkert eller en forkert størrelse, så er det faktisk super nemt at sende pakken retur og enten få penge tilbage eller vælge noget andet.

De moderne og smarte tøjbrands i Danmark

Der er utallige moderne og smarte tøjbrands på markedet, og alle disse brands finder du uden tvivl på nettet, og dermed har det aldrig været nemmere at købe de lækreste tøj, uden at du skal ind i en fysisk butik.

Du kan med andre ord handle det tøj du vil præcis når du ønsker det. Du kan sågar handle hus udenlandske webshops, men alligevel få leveret til døren på ganske få dage, det er helt fantastisk.

Et af de mere populære brands er spanske Zara og amerikanske Carhartt som appellerer til mange danskere. Nu til de danske tøjbrands på markedet.

ProDenmark har set nærmere på de mest populære danske tøjmærker og ifølge deres undersøgelse er det følgende:

  • Cottenfield 
  • InWear 
  • Matinique 
  • Jackpot 
  • Jack & Jones 
  • Part Two 
  • Selected 
  • Vero Moda 
  • ONLY 
  • H & M – Svensk, men i top 30 over verdens mest populære mærker. 

Bemærkelsesværdigt er det, at alle disse tøjmærker (udover H&M) er ejet af de store firmaer Bestseller og IC Companys. Man kan derfor roligt sige de sidder på det danske tøjmarked. H&M er taget med på listen, da de simpelt bare buldrer fremad.

Så meget at de er i top 30 over de mest populære mærker i verden – én af få tøj -og accessori mærker.

Husk disse råd når du handler online 

Inden du køber tøj online, så sørg for at selve webshoppen virker troværdig og sikker. Handler du hos en af de kendte og store webshops med et godt omdømme, kan du være helt rolig, her er der styr på tingene. Det er både nemt, hurtigt og sikkert at handle hos disse webshops.

Du kan altid med fordel Google den webshop du overvejer at handle hos, får den gode anmeldelser eller ej? Alternativt er Trustpilot og Dethitter altid gode kilde, når du skal vurdere en udbyder. Sørg samtidig for at det er nemt at levere en pakke tilbage hvis du fortryder eller skal have varen byttet.

Se også: Modebladets favorit brands

Ingen kommentarer:

Send en kommentar