tirsdag den 27. maj 2014

Bliv klar til sommeren med gode modetips

Vi kommer snart ind i Juni og solen er allerede begyndt at kigge frem mange dage. Vi går en forhåbentlig varm sommer i møde, hvor den står på bikinier, strandture og samvær med venner og bekendte.

Det er med andre ord til at blive klar til sommeren 2014 og gøre sin stil mere attraktiv. Det kan du gøre på flere forskellige måder og i denne artikel giver Modebladet dig en række modetips du bør følge.
Vi har valgt at inddele artiklen i en herre -og damesektion, da de gode modetips afhænger af kønnet. Vi er galante på Modebladet og starter med kvinderne.

3 gode modtips til kvinder

1. Gør noget ekstra ud af dit hår

Hvad er mere forfriskende end at gå sommeren i møde med en ny frisure. Det kan være en mere "sommerlig" og let frisure eller det kan være for fornyelsens skyld. Der kan være mange årsager, men det kunne være en metode til at skabe et smart og nyt look.


Dennis Knudsen er en af de dygtigste i Danmark på området, så det kan være du finder inspiration i denne video.

2. Lav flotte kunstige negle

Det er ikke hverdag at kvinder får lavet kunstige negle og det er kun positivt, for det gør det mere specielt og unikt, når det så sker. De kunstige negle er en god metode til at styrke din feminine side.

De kan laves i alverdens designs og varianter, alt efter din stil og personlighed. B4beauty er en af bedre udbydere på markedet. De kan hjælpe dig og tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og negleprodukter.

3. Gå på shopping og forny din tøjstil

Ingen sommer uden nye tendenser i modebranchen. Så selvom du har tøj fra sidste år, vil de fleste kvinder elske at købe en ny kjole eller nederdel til sommeren. Det skal nok blive brugt, med så mange arrangementer de fleste tager til.

Hvis du er i tvivl om hvad der er moderne netop nu, kan du se mere om tendenser i sommermoden 2014 her, hvor de har set nærmere på dette.

2 gode modetips til mænd

Så er det mændenes tur til at blive shinet op og vi har udvalgt 2 særligt gode modetips, som du kan overveje: 

1. Køb en moderne skjorte

Du behøver ikke have klædeskabet fyldt med de mest moderne tøjdele og sko, for at kunne fremstå stilfuld. Køb en ny moderne skjorte, som du kan bære i forskellige sammenhænge. En sommerskjorte med lyse farver, der matcher din personlighed. 

Om det så er sprælske og mange farver, eller det mere stilrene look. Valget er dit, men alle kvinder elsker en mand med pæn skjorte på. 

2. En tur til frisuren

Vi beklager gentagelsen, men håret har bare så meget at sige for dit udtryk som person. En smart metode kan gøre at man ser manden på en helt ny måde. 

Mange mænd er langt mere konservative end kvinder, hvilket betyder at frisuren er den samme i 5-10 år i træk. Uanset om du vælger en ny eller gammel frisure, skylder du dig selv en tur til frisøren. Det kan du passende supplere med at barbere dig, så du er klar til fester og hygge med venner og bekendte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar