torsdag den 29. august 2013

Styrk dit personlige udtryk

Din udstråling afhænger meget af din påklædning og der er derfor al mulig grund til at styrke ens personlige udtryk. Det kan være du ønsker at finde en kæreste, eller skal til jobsamtaler.

Der er mange sammenhænge hvor dit udtryk spiller en væsentlig rolle og Modebladet har derfor set på, hvad du selv kan gøre.


Iklæd dig smart modetøj

Alle har en mening om, hvad der er smart og moderne, og hvad der er kikset og usammenhængende. Ønsker du at styrke din stil, kan du gøre det på bedste vis med smart modetøj.

Det behøves hverken at være dyrt eller være fra de mest eksklusive brands. Der er efterhånden kommet rigtig mange gode og relativ billige mærker, der laver moderne tøj i høj kvalitet.

Uanset kvaliteten af tøjet, kommer det desværre hurtigt til at se slidt ud. Så skal du se flot ud og have et frisk udtryk, så vil nyt modetøj kunne løfte stilen hos de fleste. Det vil specielt være oplagt, hvis du har et særligt behov for at imponere nogle.

Savner du inspiration, så har Modebladet netop lavet vores egen top 5 over gode tøj brands.

Smarte designersmykker og stilrene herreure

Det er ikke kun tøjet der har en indvirkning på dit personlige udtryk. Det samme kan smykker og ure være med til at have.

For kvinders vedkommende vil et par moderne designersmykker være et godt valg. Et valg der kan give et frisk pust og supplere din tøjstil på bedste vis.

For mænd er herreure mere oplagte. Det er en maskulin og stilfuld udsmykningsgenstand, der samtidig signalerer at du har styr på tingene. Uret og tiden er et vigtig symbol på, at man har kontrol over sit liv.
Det er noget de fleste mænd ønsker at signalerer.


Alt i alt, er der mange metoder til at styrke dit personlige udtryk og hvilken en du vælger, afhænger af dit budget og behov.

Det er bare vigtigt at du er bevidst om, at tøj, sko og smykker, alle bidrager og indvirker til dit personlige udtryk. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar