torsdag den 29. august 2013

Modebladets favorit brands

Modebladet har ikke valgt navnet uden årsag. Vi går meget op i mode, og i de mange udtryk som sko og tøj kan give. I denne artikel har vi valgt at løfte sløret for vores foretrukne brands.

Nu består Modebladet både af mænd og kvinder, så der vil være mærker, der henvender sig til begge køn. Vi er i fællesskab kommet frem til en stærk top 5.Modebladets top 5

Når man fokuserer på de bedste brands, er det vigtigt at fokusere på alle parametre. Kvalitet, design, pris mm. For selvom Gucci er det mest værdifulde tøjbrand i 2013, så er ligger deres tøj ligeledes på et prisniveau, der overgår mange danskere.

Denne top 5 liste er en god blanding mellem værdifulde og dyre brands som Gucci, Dolce and Gabbana og Armani, kombineret med H&M og Ralph Lauren der tilbyder modetøj til mere fornuftige priser.

1. Gucci

Gucci er kendetegnet ved at have en stor kundeloyalitet og det er en af de klare årsager til, at de kan kræve de høje priser. Gucci er blevet lig med eksklusivitet og velstand, hvilket tiltaler mange. Specielt de kendte og velhavende stjerner i USA og Europa.

2. Dolce and Gabbana

Dolce and Gabbana er specielt kendt for deres flotte undertøj, ligesom de henvender sig meget til både mænd og kvinder. I modsætning til Gucci, der har det primære fokus på kvinderne.

3. Armani 

Armani er en af de mest populære tøj brands på den internationale scene. Det er specielt inden for jeans og t-shirt at de skiller sig ud og producerer rigtig meget tøj. Så mangler du det, vil Armani helt sikkert være et stilfuldt valg.

4. H&M

H&M er en forkortelse for Hennes & Mauritz. Et svensk tøjmærke der har specialiseret sig i at tilbyde tøj til lave priser. De er meget prisvenlige, men har ligeledes varianter i højere prisklasser. Dermed appellerer H&M bredt og de er blevet en favorit hos mange danske kvinder.

Lighederne med svenske IKEA er slående og de har nu over 70 butikker, fordelt i hele Danmark. Det er mere end hvad de resterende brands på vores top 5 kan præstere.

5. Ralph Lauren

Ralp Lauren er det stilrene og prisfornuftige valg til ældre drenge og mænd. De appellerer til en bred målgruppe og kvaliteten kombineret med pris, gør dem til et attraktivt mærke for mange.


Synes du at vores top 5 er helt hen i vejret, så finder du en anden god liste over de bedste tøjbrands online, via dette link.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar