søndag den 9. juni 2013

Øreringe til mænd - er det fimset?

Herresmykker har ikke altid været lige velanset. Specielt for 30-40 år siden blev der set meget skævt til mænd med smykker. Den tendens har heldigvis ændret sig og den globaliserede og fleksible verden, er nu begyndt at acceptere mænd krav på ligeledes at kunne udsmykke sig via smykker.

Der er dog ikke alle smykketyper der er lige velegnede til mænd og Modebladet har derfor set nærmere på øreringe til mænd. Er det fimset eller okay at bære?


Det handler om designet og øreringens udtryk

Designet af et smykke betyder alt for det udtryk du udstråler til dine omgivelser. De betyder at valget af øreringe er utrolig afgørende for hvilket udtryk du ender med at få.

Om du vælger små øreringe med sten, en simpel guldøreringe eller en markant variant med et kraftfuldt og maskulint udtryk. Der er mange eksempler på at øreringe til mænd IKKE er fimsede.

Se bare denne side på Chanti, hvor du finder et bredt udvalg af øreringe til mænd: http://www.chanti.dk/p-Oereringe-Til_maend-Soelv. De færreste vil mene at disse varianter er deciderede fimsende. Det gør jeg i hvert fald ikke.

Dette er blot ét eksempel på at landets smykkeshops har et godt udvalg af herresmykker og du har alle muligheder for at skabe et personligt udtryk.

Om det så skal maskulint, stilrent eller mere fimset, det er helt op til dig selv. På spørgsmålet om, hvor vidt øreringe til mænd er fimsede må svaret være nej.

Det er en fordom og et synspunkt der har rødder mange år tilbage og er et tegn på, at herreøreringe og smykker generelt, fortsat er relativt nyt.

Det skal ikke holde dig tilbage som mand, for der er ingen tvivl om at smykker kan gøre en stor forskel på dit personlige udtryk og besøger du de rigtige smykkesites, kan du finde varianter med mange forskellige udtryk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar