mandag den 4. februar 2013

Armbånd op gennem tiden

Armbånd er et af de ældre smykketyper der findes. Mennesker har båret smykker i mange hundrede år og benyttet dem til at pynte dem selv og styrke det personlige udtyrk.

Modebladet har set nærmere på armbånd op gennem tiden og hvordan det har udviklet sig til at være et meget populært smykke.

Armbånd i et historisk perspektiv

Armbånd er et af de smykker der bliver båret i nærmest alle kulturer. Mange lande har hver deres foretrukne smykker, af religiøse årsager, men armbånd er populære næsten alle steder i verden

Helt tilbage i stenalderen blev armbånd anvendt som smykker og senere kom armringene på markedet. De blev i hvert fald tilgængelige i bronzealderen, hvor datidens mennesker bar dem som udsmykning.

De fleste kan kende eller huske disse armringe, fra film der skal forestille at foregå tilbage i tiden. Dengang var det ikke helt så normalt at gå med ærmer, men efter det blev introduceret i moden, fik armbånd sin naturlige placering.

Den placering som de har i dag, anno 2013, rundt om håndleddet. Tilbage i tiden, er de ligeledes blevet båret andre steder på kroppen.

Armbåndene er blevet pænere og mere stilfulde

Det er ikke kun placeringen der har ændret sig, for armbåndene er samtidig blevet markant stilfulde, i takt med at producenterne er blevet dygtigere.

Samtidig er udvalget af armbånd blevet markant større, end det nogensinde har været. Det er en naturligvis konsekvens af smykkemarkedet, som har udviklet sig markant.

Du finder et godt eksempel på det store udvalg af armbånd på Chanti, som nok har det bredeste udvalg i Danmark.
Har de ikke præcis det armbånd du søger, findes der mange andre smykkesites online. Nirbana og Sif Jakobs er to andre dygtige forhandlere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar