mandag den 4. februar 2013

Det fantastiske vedhæng

Vedhæng er en af mine klare favoritter, når der kommer til smykker. De findes i så mange varianter og kan være med til at ændre halskædens udtryk fuldstændig.

Har man bare en flot halskæde der kan holde i mange år, kan man reelt nøjes med at udskifte vedhænget når man har lyst.

Vedhæng kan styrke ens personlig udtryk markant og på det område, er det lige så godt som øreringe.

Armbånd og ringe er andre populære smykketyper, men de har svært ved at få samme gennemslagskraft, da de ikke er placeret lige så iøjnefaldende steder.


Vedhængets udvikling som smykke

Vedhænget har ikke altid været lige anvendt og populæret, hvis man tager et tilbageblik i historiens. Tidens konger og dronninger have mest tendens til at gå med kæder, uden et decideret vedhæng. Deraf kongekæden, som har fået navn derfra.

Der er ingen tvivl om at vedhænget har udviklet sig markant de seneste 20 år, sammen med resten af smykkemarkedet.

Kvaliteten er blevet bedre, designsene har et pænere udtryk og de kan endda købes til lavere priser. Meget vand er løbet over åen og i dag, er vedhæng et rigtig populært smykkevalg, når halskæden skal suppleres eller fornys.

Vedhæng har derfor opbygget en vis status ved diverse modeshows og arrangementer, når de mest fornemme modegenstande skulle fremvises.

Det være sig alt fra tøj, til smykker og sko. Smykker er dog det der er med til at gøre kvinderne mest yndefulde og smukke, sammen med flotte kjoler.

Du kan læse mere om vedhæng som modegenstand på Modelique.dk, hvor du kan se hvor kan blive klogere på den store betydning, som vedhæng har for din udstråling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar